Vrijwilligers

Vrijwilligers in Peru

We hebben vrijwilligers nodig met ervaring of opleiding op het gebied van kinderen jongeren met Down Syndroom. Denk aan medische kennis, fysiotherapie, logopedie, speciaal onderwijs, psychologie etc... Ook wanneer u geen ervaring heeft, maar het leuk vindt om met de kinderen te oefenen en of te spelen of op een andere manier uw steentje bij te dragen, dan is uw hulp zeker welkom.

Spaans spreken helpt, zeker een basiskennis kan handig zijn, maar het is geen noodzaak. We bieden eventueel ook de mogelijkheid om ter plekke Spaanse les te nemen, zodat u uw kennis meteen in praktijk kunt brengen.

Het is overigens is niet nodig om 40-urige werkweken te maken hoor, u kunt zelf aangeven hoeveel uur u er ongeveer aan wilt besteden, wel in overleg natuurlijk, maar het kan goed gecombineerd worden met uitstapjes in de omgeving of bijvoorbeeld Spaanse les. Ook is eventueel een combinatie mogelijk met het engelse les geven op een lokale lagere of middelbare school.


Vrijwilligers in Nederland

Naast nieuwe bestuursleden hebben we ook vrijwilligers nodig die ons kunnen helpen met bijvoorbeeld het maken van publiciteit voor het project, het werven van nieuwe donateurs of bijvoorbeeld het organiseren van een sponsoractie.

Mocht iets hiervan u aanspreken, neem dan vooral contact met ons op.